Cleandom
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Задоволството на нашите клиенти е

нашиот најголем успех
 
 
скенирајте го QR кодот и зачувајте ги нашите контакт информации
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние?

 

за нас

 
Клеандом е фамилијарна фирма, која се разликува по принципите по кои работиме. Нашата цел е да нашите клиенти и нивните гости се чувствуваат пријатно и удобно. Докажано е дека во чистиот и уреден простор продуктивноста е поквалитетна.
 
 
 
 
 
 
Чистењето на Вашиот деловен простор можеме да го изведуваме во текот на работното време или по договор, надвор од работното време.
 
 
 
 
 
 
 
 
Во процесот на чистење и тековно одржување се користат исклучиво еколошки средства, со соодветна Ph вредност и сертификати за квалитет.
 
 
 
 
 
 
 
 
Нашиот тим поседува сертификат за обука за користење на производите и средствата за дезинфекција.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што нудиме?

 

Услуги

 

 
 

Машинско чистење подови

 
 
 
 
Вршиме машинско чистење на сите видови меки и тврди подови, магацини, хангари и станбени објекти.
 
 
 
 
 
 
 
Длабокото чистење на мермер, гранит, и керамички плочки без отстранување на природниот сјај или оштетување на површината
 
 
 
 
 
 
 
 
Течниот восок базиран на природни и синтетички восоци, неговата специјална формула дава намалена лизгавост во споредба со традиционалните восоци.
 
 
 
 
 
 
 
 
Течниот восок дава брилијантно-топол сјај на секаков вид мермер, гранит, керамички подови.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Машинско хемиско перење

 
 
 
 
 
 
Покрај машинското чистење на подови, во CleanDom вршиме и хемиско чистење на:
 
 
 
 
 
 
 
Венецијанер, вариолајт завеси, роло и зебра завеси
 
 
 
 
 
 
 
 
Длабинско хемиско водено перење на секаков вид на тапациран мебел
 
 
 
 
 
 
 
 
Машинско перење на кебиња, чаршави, завеси
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

генерално чистење на објекти

 
 
 
Една од специјалностите на нашата компанија е и:
 
 
 
 
 
 
 
Генерално чистење на вселени станови или станови пред вселување
 
 
 
 
 
 
 
 
Генерално чистење на комерцијални објекти, канцеларии, деловни простории и објекти по изградба и по реновирање
 
 
 
 
 
 
 
 
Тековно одржување на станови и канцеларии
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наши проекти

 

Галерија

 
 
 
 
 
 

Контактираjте нè

 
*
 
*
 
*